مدیران و صاحبان کسب و کارها هنگامی که اطلاعیه استخدام نیروی انسانی سازمان خود را منتشر میکنند، با حجم وسیعی از رزومه های دریافتی روبرو میشوند که در خوشبینانه ترین حالت حدود ۲۰ ثانیه برای مطالعه آن ها وقت میگذارند، پس در صورتی که میخواهید کارفرما را متقاعد کنید که از میان انتخاب های متعدد پیش رو، شما را برای استخدام و همکاری انتخاب کند باید در آموزش رزومه نویسی و یادگیری تکنیک های آن تلاش کنید و بهترین رزومه را ارائه دهید.در این پکیج شما صفر تا صد رزومه نویسی را آموزش خواهید دید. [پس اگر احیاناً گمان میکنید صرف وقت و حوصله برای رسیدن به یک رزومه حرفهای، اتلاف وقت و انرژی است، حتماً در اشتباه هستید. پس از زحمتهایی که در گذشته تاکنون کشیدهاید، نیاز دارید به بهترین شکل آنها را ارائه کنید تا به هدف مد نظرتان برسید، پس نه ریسک کنید و نه زحماتتان را از بین ببرید.]
ارائه جذاب (تدریس صفر تا صد )
پشتیبانی مادالعمر جهت کمک به بررسی رزومه های هنرجویان
دوساعت آموزش و بیش از 100 نکته مهم
کیفیت بالای آموزش و قیمت فوق العاده
در پایان آموزش، قادر خواهید بود بهترین رزومه را برای خود تهیه کنید.
- آشنایی با اهمیت رزومه نویسی در دنیای امروز
- چیکار کنم تا رزومه من دیده بشه؟
- تعریف مشخصه های یک رزومه حرفه ای
- بررسی تفاوت های میان رزومه و CV
- تمام نکات لازم برای اینکه یک رزومه ی خوب داشته باشیم
- آشنایی با بخش های مختلف یک رزومه ی حرفه ای
- تشریح جایگاه های مختلف یک رزومه
- تعریف رزومه حرفه ای از دید کارفرما
- آشنایی با اشتباهات رایج در رزومه نویسی
- ترفند های بهینه سازی رزومه
- آشنایی با انواع قالب های استاندارد
- تحلیل و بررسی چندین رزومه (8 رزومه غیر استاندارد)
- نحوه طراحی و نوشتن رزومه (رزومه نویسی)
اگر دوران تحصیل تان را سپری میکنید و یا به تازگی فارغ التحصیل شده اید و سوابق شغلی خاصی ندارید میتوانید براحتی پس از پایان دوره آموزشی Mr.Resume یک رزومه عالی تهیه کنید. همچنین، اشتباهات رایجی که دیگر افراد در رزومه نویسی دارند را بشناسید، قالب و متن منحصر به فردی برای معرفی خود تهیه کنید و با داشتن یک رزومه حرفه ای و هوشمندانه به مدیران موفق سازمان ها اثبات کنید که شایستگی لازم برای همکاری در کنار آن ها را دارید.
و یادتان خواهم داد چطور بدون داشتن سابقه کاری رزومه استاندارد تهیه کنید.
پرسش 1: آیا رزومه همان سابقه کاری است؟
خیر؛ رزومه کاری یک پازل است و یکی از قطعات این پازل سابقه کاری است. تکه های دیگر این جورچین، تخصص فنی و مهارت ها، سوابق تحصیلی، اطلاعات فردی و دستاوردهای شما در زندگی شغلی و تحصیلی تان است.
پرسش 2: چرا باید رزومه داشته باشیم؟
ما برای تصمیم گیری در هر زمینه نیاز به جمع آوری اطلاعات داریم. خب حالا چطور یک سازمان یا شرکت راجع به انتخاب گزینه های استخدام تصمیم می گیرد؟ از اطلاعاتی که رزومه کاری تان در اختیار آن ها قرار می دهد. پس برای استخدام، داشتن یک رزومه اجباری است.
پرسش 3: آیا بدون رزومه نمی شود استخدام شد؟
بله می توان بدون رزومه هم کار پیدا کرد. ممکن است از طریق معرف وارد یک شرکت شوید. یا اینکه یک کارفرما نمونه کارهای شما را ببیند و راغب شود که با شما همکاری کند. بله گاهی آنقدر در کار خود خوب هستید که شرکت ها شما به شما پیشنهاد کار می دهند.
اما در حالت عادی، برای اینکه در یک سازمان و تیم کاری، استخدام شوید باید رزومه کاری داشته باشید و داشتن رزومه یکی از شروط لازم استخدام شما خواهد بود.
پرسش 4: آیا تازه کارها هم باید رزومه تهیه کنند؟
قبلاً هم گفتیم، سابقه کار یک ضلع رزومه کاری شما است و نبود سابقه کاری شاید وزن رزومه را کم کند، اما به راحتی می توان با تقویت ضلع مهارت ها و توانایی ها، این خلل را در رزومه خود پوشش داد.
در ضمن به بهانه نداشتن سابقه کار، به هیچ وجه بخش سوابق شغلی را از رزومه حذف نکنید؛ دوره کارآموزی، کارهای پاره وقت، پروژه ای و کارهایی که حتی داوطلبانه انجام داده اید را به عنوان تجربه کاری بنویسید.
پرسش 5: آیا یک رزومه برای همه موقعیت های شغلی کفایت می کند؟
هرگز این خطای بزرگ را در رزومه نویسی مرتکب نشوید. هر رزومه برای یک فرصت شغلی است.
البته منظور این نیست که هر بار یک رزومه جدید بنویسید. گاهی با بالا و پایین کردن اطلاعات موضوع حل می شود و گاهی هم باید برخی محتویات را حذف و محتویات جدیدی را در رزومه درج کنید. ساخت رزومه کاری باید کاملاً با توجه به ملاحظات درج شده در هر آگهی استخدام باشد. پس ببینید برای هر شرکت که آگهی جذب نیروی کار داده، چه چیزهایی در درجه بالاتری از اهمیت قرار دارد.
تمامی این نکات و راه حا های حرفه ای در دوره مستر رزومه ارائه شده است.
دیدگاه خود را بنویسید